Aminogal

KORZYŚCI STOSOWANIA

  • Aktywizuje działanie ważnych enzymów i przyspiesza w naturalny sposób wzrost i rozwój roślin.
  • Intensyfikuje procesy fotosyntezy.
  • Szybko regeneruje roślinę po przebytym stresie (susza, przymrozki, gradobicie).
  • Pobudza wzrost roślin, poprawia wielkość i jakość plonu.
  • Przyspiesza wchłanianie nawozów i pestycydów, zapewniając ich wyższą skuteczność.

SKŁAD

Wolne L-aminokwasy (19 aktywnych aminokwasów)11,0 %
Azot całkowity8,5 %
Azot organiczny6,0 %
Azot nieorganiczny2,5 %
Tlenek potasu K2O1,0 %
Węgiel organiczny24,0 %
Materia organiczna40,0 %

DAWKOWANIE

Rośliny rolnicze (rzepak, zboża, kukurydza, buraki, ziemniaki) faza 8-10 liści1,0-1,5 l / ha
Uprawy warzywne: od wysadzenia do zbiorów, 3-4 razy dolistnie co 14 dni1,5-2,0 l / ha
Drzewa owocowe: od przebudzenia do zbiorów, 4-5 zabiegów1,5-2,0 l / ha
Uprawy kwiatowe: dolistnie w ciągu całego okresu wegetacji1,5-2,0 l / ha