AGROSILE Green

KORZYŚCI STOSOWANIA

  • lepsza smakowitość kiszonki = wzrost pobrania suchej masy
  • większa jakość i wartość pokarmowa kiszonki
  • kiszonka stabilna tlenowo
  • większa opłacalność z produkcji mleka

SKŁAD

Bogaty skład bakteryjny:  5 sprawdzonych szczepów bakterii fermentacji mlekowej

Enterococcus feacium, Pediococcus acidilactici, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus brevis, Lactobacillus buchneri

bakterie fermentacji mlekowej o wysokiej koncentracji3 x 10 11 j.t.k / 1 g produktu
wysoka koncentracja na 1 g zakiszanego surowca600 000 j.t.k.

DAWKOWANIE

zielonka z lucerny1 opak. 100 g / 50 ton surowca
zielonka z traw oraz motylkowe z trawami1 opak. 100 g / 75 ton surowca
ziarno z kukurydzy (gniecione, śrutowane)1 opak. 100 g / 50 ton surowca
wysłodki buraczane1 opak. 100 g / 50 ton surowca